luni, 23 iulie 2012

Seturi noi 23.07.2012

Set Turcuaz - set format din cecei cu tortita si bratara. Am folosit accesorii argintii si cristale din sticla fatetate.
Pret = 15 lei  -  indisponibil
Set "Flowers" - set format din colier si cercei. Am folosit la realizarea acestui set accesorii argintii si cristale din sticla fatetate.
Pret = 15 lei
Set "Sweet heart" - set compus din bratara si colier. Am folosit in realizarea acestui set accesorii bronz si cristale din sticla fatetate.
Pret = 20 lei
Set "Green night" - set compus din cercei, bratara si colier. Colier este lung, trece de bust.Am folosit accesorii argintii si cristale din sticla fatetate.
Pret = 20 lei

vineri, 13 iulie 2012

... motivarea absentei ...

Sa va arat motivul pt care in ultimul timp lipsesc din peisajul margelelor. In aceasta perioada lucrez pt nunti si botezuri si sper ca in curand miresicile mele sa ma incante cu poze de la minunatul eveniment, insa pana atunci va arat ce am reusit eu sa pozez ...

1. Marturii pentru Nunta de argint - eu le urez de 3 ori inca pe atat ani de casnicie, fericire si intelegere. Marturiile constau in fluturasi argintii, funda culoare somon si eticheta marturie.
Pentru cei interesati pretul acestei marturii este de 2 lei, in curand va voi arata si alte modele ce se pot folosi in locul fluturasului, ideal si pentru nuntile normale nu doar pt cele de argint :D ... dar si pentru botez sunt minunate
Deasemenea pe cei  interesati ii rog sa ma anunte din timp,multumesc

2. O nunta minunata la care am lucrat si invitatiile si acum le-am lucrat si plicul,meniul si numarul de masa. Din pacate nu am poze decat cu meniul si numarul de masa insa voi reveni cu poze de la nunta in care apare tot setul.
Eu le urez mirilor Casa de piatra, casnicie lunga impreuna, fericire, intelegere, bebelushi frumosi si sanatosi si tot ce isi doresc ei. Va pup cu drag >:D<

Pentru cei interesati preturile sunt:
meniu = 1,8 lei
numar masa = 0,90 lei
plic = 1,5 lei
Preturile includ si imprimarea textului