marți, 13 decembrie 2011

Seturi pentru nunti la nunti :)

In seara aceasta deschid o rubrica noua in care va prezint seturile realizate de mine la nuntile la care au ajuns. In mare parte aceasta rubrica este dedica viitoarelor miresici ca sa isi faca o idee de cum ar arata ele pe masa invitatilor.
Momentan nu am poze de cat de la 3 nunti (ele au fost mai multe in vara aceasta) insa sper ca aceasta rubrica sa devina cat mai bogata in poze de la nunti.

O prima nunta a fost cea a Anei si Alin (o pereche minunata si frumoasa cu care desi nu en cunosteam inainte am ramas foarte foarte buni prieteni). In prima poza se vad pe masa meniurile iar in a 2-a spatele de la plicuri.O alta nunta a fost cea a Dianei ( o fata speciala cu care inca mai tin legatura) - te salut Diana. In poze se vad meniul si plicul pentru asezare invitati (nu se vad numerele de masa, insa erau si ele pe acolo:)  )

Si ultima nunta din sezonul 2011 a fost nunta lui Pinar ( la fel o fata deosebita, ce intre timp mi-a devenit prietena). In poza se vede meniul si plicul pentru asezare invitati si la fel erau numerele de masa undeva sus pe aranjamentul floral.

Tocmai am primit poze de la o alta minunata nunta cea a Andreei si a lui Vasi. Pozele sunt superbe si nu ma indoiesc ca si nunta lor a fost de poveste. Le doresc o viata de familie cat mai luuunga si mai frumoasa.
Daca intru in posesia si a altor poze o sa le postez cat de curand si asa cum a zis sper ca acest albul sa fie cat mai vast :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu