sâmbătă, 15 decembrie 2012

:)

Bratara "Tinte 2 "

Pret = 12 lei

 Bratara "Tinte 3"

Pret = 14 lei

 Bratara "Tinte 4"

Pret = 12 lei

 Colier "Explozie solara" - Pandantiv realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. Modelul este unicat si nu mai poate fi refacut. In poza este accesorizat cu un colier din sarma siliconata insa la cere poate fi schimbat cu lant argintiu.

Pret = 15 lei

 Colier "RA" - Pandantiv realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. Modelul este unicat si nu mai poate fi refacut. In poza este accesorizat cu un colier din sarma siliconata la baza gatului insa la cere poate fi schimbat cu lant argintiu.

Pret = 15 lei

 Colier "Flori in soare" - Pandantiv realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. Modelul este unicat si nu mai poate fi refacut. In poza este accesorizat cu un colier din sarma siliconata la baza gatului insa la cere poate fi schimbat cu lant argintiu.

Pret = 15 lei

 Colier "Floricele" - Pandantiv realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. In poza este accesorizat cu un colier din sarma siliconata la baza gatului insa la cere poate fi schimbat cu lant argintiu.

Pret = 15 lei


 Colier "Trandafir" - Pandantiv realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. In poza este accesorizat cu un colier din sarma siliconata la baza gatului insa la cere poate fi schimbat cu lant argintiu.

Pret = 15 lei

 Inel "Floricele" - inel cu baza argintie reglabila, inelul este realizat manual din pasta polimerica si stras.

Pret = 8 lei

 Inel " Labirint" - inel realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. Inelul este reglabil. Modelul este unicat si nu mai poate fi refacut.

Pret = 10 lei

 Colier "Labirint" - Pandantiv realizat manual din pasta polimerica si culori acrilice. Modelul este unicat si nu mai poate fi refacut. In poza este accesorizat cu un colier din sarma siliconata la baza gatului insa la cere poate fi schimbat cu lant argintiu.

Pret = 15 lei



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu